Havran’da Jandarma Komutanı Köy Köy Dolaşıyor

Balıkesir’in Havran ilçesi Jandarma Komutanı Üsteğmen Alim Yıldırım, ilçenin köyleri tek tek dolaşarak, köylülerin bir...

Balıkesir’in Havran ilçesi Jandarma Komutanı Üsteğmen Alim Yıldırım, ilçenin köyleri tek tek dolaşarak, köylülerin bir yandan sorunlarını dinliyor, bir yandan da dolandırıcılar konusunda vatandaşları, dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Fazlıca köyünde kahvehanede vatandaşlar ile sıcak ilişkisi ile dikkat çeken Yıldırım, vatandaşların her konuda hassas olması gerektiğini belirtti.

Köye gelen yabancıların kim olursa olsun Jandarmayı haberdar etmelerini isteyen Yıldırım, her türlü şüpheli durumda vatandaşların çekinmeden 156’yı arayarak ihbarda bulunmaları gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Hayvan hırsızlıkları konusunda halktan, ahırların önlerinde mutlaka köpek bulundurmalarını, imkanı olan hayvan yetiştiricilerin ahırlarına kamera, alarm sistemi veya dışarıyı aydınlatıcı lamba yerleştirmelerini isteyen İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yıldırım, hayvan hırsızlığının önüne geçmek için kendilerinin de her türlü tedbiri aldığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: