Havsa Belediye Başkanı Tekin:

EDİRNE (AA) - Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin,  ilçedeki mezbahanın faaliyetlerini tadilat çalışmaları dolayısıyla yaklaşık 3 ay süreyle durdurduklarını bildirdi.

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, ilçedeki mezbahanın faaliyetlerini tadilat çalışmaları dolayısıyla yaklaşık 3 ay süreyle durdurduklarını bildirdi. Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, Havsa Belediyesine ait mezbahanın, geçtiğimiz hafta Edirne Tarım İl Müdürlüğü tarafından yönetmeliğe uygun şartlarda olmadığı gerekçesiyle kapatıldığını belirtti. Yetkililerin, hazırladıkları dosyada taahhüt ettikleri bakım ve onarımları yetersiz bulduğu için mezbahanın faaliyetlerini durdurduğunu ifade eden Tekin, şunları kaydetti: "Modern bir mezbaha için proje hazırlamamız gerektiğine karar verdik. Mezbahamızın faaliyetlerini tadilat çalışmaları dolayısıyla yaklaşık 3 ay süreyle durdurduk. Aralık ayı sonuna kadar büyük ihtimalle projelendirme çalışmalarını bitireceğiz. 2014 yılının ilk aylarında da mezbahamızın bakım, onarım ve tadilatına geçeceğiz. Bu çalışmalar doğrultusunda ilçemiz modern bir mezbahaya kavuşmuş olacak. Mezbahamızın kapatılması ilçemizdeki kasap arkadaşlarımızı ciddi anlamda etkileyecek. Arkadaşlarımızın Edirne'deki modern tesislerde kesim yapmaları ve etlerinin ilçemize nakli konusunda gereken hassasiyeti ve önemi göstereceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: