Havza Belediye Başkanı İkiz:

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçede yeni bir rehabilitasyon merkezi binası için girişimlere başlandığını söyledi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçede yeni bir rehabilitasyon merkezi binası için girişimlere başlandığını söyledi.

İkiz, yaptığı açıklamada, ilçede mevcut Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin Huzurevi bölümü ile alakalı olarak yerel gazetelerde çıkan haberlerin ardından incelemeler ve temaslarda bulunduğunu belirtti.

Huzurevinin kapanmayacağını öğrendiğini, ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile yapmış oldukları görüşmeler ile yeni bir engelli rehabilitasyon merkezi binası kurulması için girişimlerde bulunduklarını anlatan İkiz, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"İlçede yeni bir rehabilitasyon merkezi binası için girişimlere başladık. İlçe sınırlarında iki ayrı parsel olmak üzere 30 dönümlük bir arazi tespit ettik ve bu arazinin üzerine ilçemizde bir engelli rehabilitasyon merkezi binası yapılması için öneride bulunduk. Bu iş için uygun gördüğümüz arazilerin tapularını da ilgili yerlere gönderdik. Bundan sonraki süreçte önerimiz Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca incelenecek. Eğer yer uygun bulunursa ilçemize kurulacak rehabilitasyon merkezi binası sayesinde Huzurevi ve Rehabilitasyon merkezimiz ayrı birer birim olarak hizmet verme imkanına kavuşacak."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: