Havza Belediye Başkanı İkiz:

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Kaplıca sezonu öncesi ana caddelerimizde yol yenileme çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Kaplıca sezonu öncesi ana caddelerimizde yol yenileme çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi.

İkiz, Şehit Hasan Aktar Caddesi'nde yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, ilgililerden bilgi aldı.

Çalışmalardan vatandaşların fazla etkilenmemesi için çalışmaları etap etap yürüteceklerini söyleyen İkiz, "Havza Belediyesi olarak ilçemize ve ilçemiz halkına yakışan her şeyi yapmaktayız. Havaların ısınması ve yaklaşan kaplıca sezonunda ilçemize gelen misafirlerimizin rahatı için çalışmalarımız devam edecek. Yapılan planlamalar ile kaplıca sezonu öncesi halkımızın yoğun olarak kullandığı ana caddelerimizde yol yenileme çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Doğalgaz çalışmaları tamamlanan 650 metre uzunluğundaki Şehit Hasan Aktar Caddesi'nde yenileme çalışmalarına başladıklarını, ilk olarak caddenin yağmur suyu tahliye hattının döşendiğini belirten ikiz, sırası ile doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda yol yenileme ve bakım çalışmaları yapılacağını kaydetti.

Muhabir: Özgür Uyaroğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: