Havza Belediyesi'nin Kış Hazırlıkları

 Havza'da, yaklaşan kış mevsim öncesi yağmur suyu kolektörlerinin temizliği yapılarak, olası sel baskınlarına karşı çeşitli önlemler alınmaya başlandı.

Havza'da, yaklaşan kış mevsim öncesi yağmur suyu kolektörlerinin temizliği yapılarak, olası sel baskınlarına karşı çeşitli önlemler alınmaya başlandı. İlçe merkezinde başta ana arterler olmak üzere birçok cadde ve sokağın yağmur suyu kolektörleri baca ve ızgaraları temizlendi. Havza Belediyesi Temizlik İşleri Şefliğine bağlı ekiplerce sürdürülen çalışmalarda kolektörlerin kapak ve ızgaraları kontrol edilerek bakımı yapılıyor, bacaların içi temizlenerek sele karşı önlem alınıyor. Ayrıca temizlenen yağmur suyu kolektörlerini ve mazgallar dezenfekte edilerek olası pis kokuların önüne geçiliyor. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, yaptığı açıklamada, belediye olarak kış aylarına hazırlıksız yakalanmamak amacıyla kapsamlı bir çalışma yaptıklarını söyledi. İkiz, "İlçemiz merkezindeki yağmur suyu kolektörlerini kontrol ederek, olası sel baskınlarına karşı önlem alıyoruz. Halkımız için halkımıza hizmet etmek adına imkanlarımız nispetinde yoğun çaba sarf ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: