Havza Kaymakamı Kalaycı Halk Eğitim Merkezi Kurslarını Gezdi

Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçe merkezinde açılan kursları ziyaret etti.

Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçe merkezinde açılan kursları ziyaret etti.

Kalaycı, Havza Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde açılan el sanatları, vitray, ipek halı dokuma, takı tasarım, ebru, kuaförlük ve aşçılık kurslarını ziyaret ederek, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Uğur Sağlam'dan kurslar hakkında bilgi aldı.

Sağlam, Kaymakam Kalaycı'ya farklı branşlarda halen devam eden 271 kursta 4 bin 150 kursiyerin devam ettiğini söyledi.

Kalaycı, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde yaşlı ve engelliler için açılan ebru kursunda ebru çalışması yaptı.

Reklam
Reklam

Eğitim merkezlerinin önemine değinen Kalaycı, "Öğrenmek ve eğitim sadece okul çağındakiler için değil, her yaştan insan için gerekli. Halk Eğitim Merkezlerinin kursları sayesinde birçok kişi özellikle bayanlar ekonomiye katkı sağlayan, üreten birer birey oluyorlar. Hayat boyu öğrenim kapsamında Halk Eğitim Merkezimiz halkımızın her türden ihtiyacına cevap verebilecek şekilde kurslar açmaya devam etmektedir" dedi.

Kaymakam Yunus Kalaycı'ya, Havza Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Başara, İlçe Emniyet Müdürü Arıkan Yücedağ ve bazı kurum amirleri eşlik etti.

Muhabir: Özgür Uyaroğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: