Havza OSB Toplantısı

 Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulunun toplantısı yapıldı. 

Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunun toplantısı yapıldı. Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı Başkanlığında toplantıya Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Bekdiğin Belediye Başkanı Halit Ulusoy, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Esen katıldı. Toplantıda OSB çalışmalarının son durum, aplikasyon raporları ve yol alan raporları görüşüldü. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Kalaycı, Bekdiğin beldesi sınırları içinde kurulacak Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB için önemli sürecin tamamlandığını belirterek, "Bundan sonraki süreç daha hızlı işleyecek. Öncelikli olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü tarafından birinci etap yol alan projeleri kapsamında hazırlanan şeritvari haritalarımız onaylandı ve ikinci etap yol alan projemizin raporu bakanlığımıza gönderildi” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: