Havza'da Eğitim Yatırımları

Havza ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk, " 2013 yılında yapılan çalışmalar ile ilçemizde eğitim ve öğretimin kalitesi yükseldi" dedi.

Havza ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk, " 2013 yılında yapılan çalışmalar ile ilçemizde eğitim ve öğretimin kalitesi yükseldi" dedi. Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede Makbule Yusuf Ölçer Yatılı İlköğretim Bölge Okulu bahçesinde bin 700 metrekarelik 4 derslikli bir anaokulunun yapım işinin devam ettiğini söyledi. Havza 25 Mayıs Ortaokulu'na 4 derslikli ek bina yapımının tamamlandığını belirten Aktürk, "120 öğrencilik İmam Hatip Lisesi Öğrenci Yurdu inşaatımız devam etmekte. Anadolu Lisesi'nde ise 200 öğrencilik kız öğrenci yurdumuz tamamlandı. Bunların yanı sıra İstiklal İlkokulu'nun doğalgaz dönüşümü yapıldı. İnşaatları devam eden yurt ve anaokulumuz 2014 yılı içinde tamamlanacak" diye konuştu. Eğitime 2013 yılında 2 milyon 300 bin 352 lira harcama yapıldığını dile getiren Aktürk, "Ayrıca yapmış olduğumuz girişimler ile ilçemiz okullarının ihtiyaçlarında kullanılmak üzere bir adet kamyon müdürlüğümüzün emrine verildi. 2013 yılında yapılan çalışmalar ile ilçemizde eğitim ve öğretimin kalitesi yükseldi. Bunun en büyük göstergesi seviye tespit sınavında ilçemizin 12'nci sıradan 8'inci sıraya yükselmesidir" ifadelerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: