Havza'da Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi ve Samsunspor işbirliğiyle başlatılan "Bu Kan Seni Unutur mu-" kampanyası kapsamında Havza'da kan

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi ve Samsunspor işbirliğiyle başlatılan "Bu Kan Seni Unutur mu-" kampanyası kapsamında Havza'da kan bağışı düzenlendi.

Kızılay'ın Mehmetçik Meydanı'ndaki kan toplama aracını ziyaret eden Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, kampanya kapsamında ilk bağışı yapan isim oldu.

Fırsat buldukça kan bağışında bulunduğunu belirten Kalaycı, "Havzalı vatandaşlarımıza da ihtiyacı olan bir insana yardım etmenin yanında kendi sağlıkları için de düzenli olarak kan vermeleri tavsiyesinde bulunuyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Kampanyada görevli uzman Murat Çakmak, Kaymakam Kalaycı'ya 2012 yılında Havza'dan 587 ünite kan bağışı alındığını ifade etti.

Bu yılki hedeflerinin Havza'dan 1000 ünite kan bağışı almak olduğunu aktaran Çakmak, çalışmalarını bu yönde şekillendireceklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: Özgür Uyaroğlu / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: