Havza'da Kız Meslek Lisesi'nden Çevreci Yürüyüş

Havza ilçesinde Kız Meslek Lisesi Fen Bilim Teknoloji ve Çevreyi Koruma Kulübü öğrencileri çevre temizliği ve geri dönüşüme dikkat çekmek

Havza ilçesinde Kız Meslek Lisesi Fen Bilim Teknoloji ve Çevreyi Koruma Kulübü öğrencileri çevre temizliği ve geri dönüşüme dikkat çekmek için yürüdüler.

Öğrenciler ellerinde çevre temizliği ve geri dönüşümle ilgili dövizlerle, Havza Emniyet Müdürlüğü önünden Kız Meslek Lisesi önüne kadar yürüdü.

Matematik öğretmeni Elvan Sönmez, projenin ve yürüyüşün amacının çevre temizliği ve geri dönüşüm konusunda halkta bilinç oluşturmak ve Havza Belediyesi'nce hayata geçirilen ve bir yıl boyunca devam edecek "Havza Bizim Evimiz Evimizi Temiz Tutalım" isimli bilinçlendirme ve bilgilendirme projesine destek vermek olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Özgür Uyaroğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz