Havza'da KÖYDES Çalışmalarında Sona Gelindi

 Havza ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projelerinin yüzde 90’ının tamamlandığı belirtildi.

Havza ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projeleri kapsamında stabilize yol bakım çalışmaları yapılan 4 kilometrelik Doğançayır köyü yolunda inceleme yaptı. Kurt ve Çalışkan daha sonra programda olan ve bakım çalışmalarına başlanacak Yazıkışla köy içi yollarında incelemelerde bulundu. Kurt, yaptığı açıklamada, KÖYDES programı kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda projelerin yüzde 90’inin tamamlandığını, 24 kilometrelik stabilize yol bakım çalışmalarının 6 kilometrelik kısmı kaldığını ve programın önünde olduklarını belirtti. KÖYDES çalışmalarının ekim ayı sonuna kadar tamamlanacağını ifade eden Kurt, "KÖYDES çalışmalarımızın bitmesi ile birlikte elimizdeki imkanlar doğrultusunda aciliyet arz eden işlere yöneleceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz