Havza’da ‘peygamberim’ Konulu Yarışmanın Ödülleri Dağıtıldı

Samsun’un Havza ilçesinde Havza Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HEKDER) tarafından Kutlu Doğum etkinliği...

Samsun’un Havza ilçesinde Havza Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HEKDER) tarafından Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi. Gecede Havza’daki ilköğretim okullarında düzenlenen ‘Peygamberim’ konulu şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
Programa Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk, İlçe Müftüsü Lütfi Kocatürk, resmi daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programa katılanlara gülsuyu ve lokum ikram edildi. Hoşgörü Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinlik Kuran-ı Kerim'in okunmasıyla başlandı.
Programda eğitimci Ümit Babacan, Peygamber Efendimiz'i anlatan bir konuşma yaptı.
Havza Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HEKDER) Başkanı Aydın Kaya programda yaptığı konuşmada, "Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (sav) 1442. Kutlu Doğumu'nu kutluyoruz. O dünyaya teşrif ettiklerinde düşmanlık ortadan kalktı insanlar arasına barış ve huzur geldi." dedi.
Programda Havza MYO öğrencisi Fatih Develi’nin okuduğu “Sen Yoktun Ya Resulallah’’ konulu şiir dinleyenleri hüzünlendirdi. Bahar ilahi grubu seslendirdiği eserlerle büyük beğeni topladı. Sema gösterisi ise ilgi gördü.

Reklam
Reklam

Havza ilçesindeki okullarda düzenlenen ‘’Peygamberim’’ konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: