Havza'da 'seslerle Anadolu' Müzikali Sahnelendi

Havza 25 Mayıs Atatürk'ü Anma Termal Turizm Festivali kapsamında Samsun Devlet Opera ve Balesi'nce Havza...

Havza 25 Mayıs Atatürk'ü Anma Termal Turizm Festivali kapsamında Samsun Devlet Opera ve Balesi'nce Havza Belediye Kültür Sarayı'nda "Seslerle Anadolu" müzikali sahnelendi.

Müzikali Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve eşi Esra Rüstemoğlu, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve eşi Lebibe İkiz, davetliler ve vatandaşlar ilgi ile izledi. Samsun Devlet Opera ve Balesi tarafından Samsun'un Havza ilçesinde Seslerle Anadolu müzikalinde Osmanlı Mehteranı ile başlayan Mevlana'ya, Köroğlu'ndan Pir Sultan Abdal'a, Ege zeybeğinden Karadeniz horonuna, Urfa sıra gecelerinden modern müzik ve danslara Türk kültürünün renkleri canlandırıldı. Müzikali sergileyen Samsun Devlet Opera ve Balesi sanatçıları izleyenlerden büyük alkış aldı.

Reklam
Reklam

Program sonunda Samsun Devlet Opera ve Balesi sanatçılarına Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu tarafından plaket, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz tarafından ise çiçek takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: