Havza'da "Yaşlılar Haftatası" Etkinlikleri

SAMSUN (AA)  -  Havza ilçesinde Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nce 18 – 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Havza ilçesinde Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nce 18 – 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi. Huzurevinde düzenlenen etkinliğe Havza Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Aile ve Sosyal Hizmetler Samsun İl Müdür Yardımcısı Yüksel Kıyak , siyasi parti temsilcileri, davetliler ve huzurevi sakinleri katıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Samsun İl Müdür Yardımcısı Yüksel Kıyak, etkinlikte yaptığı konuşmada, “ Kurumlarımızda personellerimiz yaşlıların hayır dualarını almanın bilinci içerisinde çalışmaktalar. Tüm yaşamını memleketine ve ailesine hizmet etmekle geçen yaşlılarımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur” dedi. Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nusret Yılmaz, bu tür programların bu tür yerlerde kalanlar için önemli bir moral kaynağı olduğunu söyledi. Programda Havza İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin Kuran'ı Kerim tilaveti ve Çanakkale konulu oyunu sergiledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: