Havzalılar, Demirtaş’ı Ziyaret Etti

Havzalılar Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt ve yönetim kurul üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Necattin...

Havzalılar Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt ve yönetim kurul üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Yahya Bozkurt, Samsun’da kendi geleneklerini, örf adetlerini gelecek kuşaklara aktarmak ve yaşatmak adına anlamlı çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Necattin Demirtaş ise, "Dernekleşmek son derece önemlidir. Belediye olarak birlikte koordineli bir çalışma içinde olacağız. İnanıyorum ki hepinizin İlkadım ile ilgili güzel düşünceleri vardır. Bunları hayata geçirmek için el ele çalışacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: