Havzalılar Kültür, Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği'nden Iftar

Havzalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Samsun'da iftar yemeği düzenlendi.

Havzalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Samsun'da iftar yemeği düzenlendi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftara Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Dernek Başkanı Yahya Bozkurt, dernek yönetimi ve davetliler katıldı.

Antalya'nın Serik ilçesine atanan Kaymakam Erol Rüstemoğlu, 4 yıllık görevi sırasında derneğin Havza'nın tanıtımında önemli çalışmalarda bulunduğunu, bu çalışmalar kapsamında Samsun'da ve Avrupa'da düzenlenen Tirit programlarının Havza için önemli olduğunu belirterek, "Sizlerle vedalaşmak için buradayım. Havzamız, gerçekten tarihte özellikle Cumhuriyet tarihinde önemli bir yere sahip bir ilçe. Benim için ise hem özel hem de mesleki olarak çok ayrı bir ilçe" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Özgür Uyaroğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz