"Hayalimdeki Evi Çiziyorum" Adlı Resim Yarışması Sonuçlandı

Nazilli Mimarlar Odası'nca düzenlenen "Hayalimdeki evi çiziyorum" adlı resim yarışması sonuçlandı.

Nazilli Mimarlar Odası'nca düzenlenen "Hayalimdeki evi çiziyorum" adlı resim yarışması sonuçlandı.

Nazilli Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 56 ilkokul ve ortaokuldan 100'ün üzerinde öğrencinin katıldığı yarışmaya öğrenciler, öğretmenler ve veliler büyük ilgi gösterdi.

Nazilli Mimarlar Odası'nın, öğrencilere mimarlık mesleğini tanıtmak öğrencilerin gelecek nesillerin eğitimli, kültürlü ve sanatla ilgilenen bireyler olmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlediği ilköğretim okulları resim yarışmasında öğrenciler, "Hayalimdeki evi çiziyorum" temasını farklı resimlerle yorumladılar.

Reklam
Reklam

Yarışmada, ilkokul grubunda Ahmet Yesevi İlkokulu'ndan Zehra Çelimli, ortaokul grubunda Özel Aydınlık Ortaokulu'ndan İrem Mutlu birinci oldu.

Mimarlar Odası Nazilli Temsilcisi Hüsnü Erturan, yarışmanın çocukların geleceği ile ilgili ileride meslek seçimi açısından faydalı olduğunu belirterek, "Bu yarışma sayesinde öğrenciler mimarlık bilgisine sahip oldular. Öğrencilerin bu düşüncelere sahip olmasında katkısı olan okul müdürlerine, öğretmenlere ve velileri çok teşekkür diyoruz" dedi.

Erturan, ödülleri ve katılım belgelerinin 15 Nisan Pazartesi günü saat 16.00 da Lütfi Selek Sergi Salonu'nda verileceğini kaydetti.

Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: