Hayalinizdeki tatil için Ege'nin en güzel kiralık villa lokasyonları 

Ege'nin hayranlık uyandıran güzellikleri eşliğinde benzersiz bir villa tatili yapmanız mümkün. Fethiye'nin bakir sularından Göcek'in renkli sokaklarına kadar hayalinizdeki Ege lokasyonunu keşfetmeye hazır mısınız? Hemen Ege'nin eşsiz atmosferlerini inceleyin ve hayalinizdeki en iyi villa tatilini planlamaya başlayın!

Ülkemizin cennet köşelerinden olan Ege; muhteşem denizi, köklü tarihi ve harika doğasıyla yaz tatillerinin popüler bölgelerinden. Her noktasında farklı bir güzellik barındıran Ege Bölgesi'nde, aralarından seçim yapılacak bu kadar fazla villa olması rüya tatili planlamayı kolaylaştırır. Fethiye'nin canlı atmosferi, Ovacık'ın doğa harikaları, Çalış'ın huzurlu plajı veya Hisarönü'nün eğlenceli mekanları bu yaz vakit geçirmek istediğiniz yerlerden olabilir. Ama öncesinde bu eşsiz coğrafyadaki, konforlu ve kendine has diğer lokasyonları keşfetmek isteyebilirsiniz.

Reklam
Reklam

İşte Ege'de villa tatili planlamadan önce mutlaka bakmanız gereken yerler!

1. Fethiye

Dünyanın en popüler ve güzel yürüyüş rotalarından olan Likya Yolu'nun başlangıcında duran Fethiye, Ege'nin en gözde tatil beldeleri arasında. Her köşesinde adeta bir cennet sunan Fethiye, doğa ve tarih tutkunları için oldukça idealdir. Bunun yanı sıra; şahane plajlar ve upuzun kumsallarla dolu olduğundan deniz, kum ve güneş üçlüsünden faydalanmak isteyenlere de hitap eder. Zengin tarihi dokusuyla da büyüleyen Fethiye'nin istediğiniz yerinde villa rezervasyonu yaparak, mümkün olan en konforlu ve rahat konaklama imkanını elde edebilirsiniz.

2. Fethiye Merkez

Fethiye Merkez; türlü alışveriş olanakları, her damak zevkine hitap eden restoranları ve eğlence mekanlarıyla doludur. Günün her saati canlı olan bu bölge, Fethiye'deki en turistik lokasyonlardan olan Paspatur Çarşısı ile Amintas Kaya Mezarları'na ev sahipliği yapar. Ayrıca çevredeki koyları ve vadileri keşfetme imkanı sunan turların birçoğunun başlangıcı da burasıdır. Dolayısıyla Fethiye Merkez'de kiralayacağınız bir villa ile her zaman canlı ve dinamik bir atmosferin içinde keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Reklam
Reklam

3. Ölüdeniz

Ölüdeniz; sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada ün salmış popüler bir bölgedir. Turkuaz renkli lagünü ve tertemiz kumsalı ile yaz tatillerinin vazgeçilmezlerinden olan Ölüdeniz, hareketli etkinlikler için harikadır. Özellikle bölgeyi yukarıdan görmeyi sağlayan paraşütle atlama aktiviteleri oldukça popülerdir. Ayrıca endemik bitki türlerine ve oldukça bakir bir doğaya sahip olduğundan tüplü dalış ve diğer su sporları için de benzersiz fırsatlar sunar. Doğayla iç içe ve huzurlu bir ortamda vakit geçirmek isterseniz bölgenin sakin villalarını inceleyebilirsiniz.

4. Göcek

Göcek, özellikle lüks yat limanı ve onun etrafındaki sakin koylarıyla tanınır. Yaz dönemlerinde pek çok ünlü ismi burada görebilmeniz mümkündür. Sunduğu lüks ve benzersiz imkanlarla ün salan bölge, muhteşem mavi yolculuk turlarının başlangıç lokasyonudur. Bu nedenle bölgedeki tatil villaları hem eşsiz manzaralar sunar, hem de sonsuzluk havuzu ve jakuzi gibi oldukça lüks imkanlar barındırır. Ayrıca sessiz, sakin olması ve doğayla iç içe olması da dinlenip tatilin tadını çıkarmak için harikadır.

Reklam
Reklam

5. Marmaris

Marmaris; hem mavi ve yeşilin her rengini sunan eşsiz doğası, hem de renkli gece hayatı ile tanınır. En güzel plajlardan en gösterişli tarihi kalelere kadar birçok güzelliği içinde barındırır. Ayrıca marinaları ve lüks restoranlarıyla son derece zengin ve seçkin bir deneyim de sağlar. Merkezdeki müzeler, su spor merkezleri, parklar ve alışveriş caddeleri günü sıkılmadan geçirmek için mükemmeldir. Çevredeki milli parklar ve içinde yüzme imkanı sunan antik havuzlar tatil keyfini maksimuma çıkarır. Modern olanaklar ve merkezi konum ise bütün eğlenceli etkinlikleri yakalama fırsatı sunar. Dolayısıyla burada, her zevke hitap eden envai çeşitlilikte villa seçeneğine ulaşabilirsiniz.

6. Dalyan

Ortaca Mahallesi'nde bulunan Dalyan, özellikle doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleri ile bilinir. Kaunos Antik Kenti ve buradaki kral mezarları, bölgenin en turistik gezi lokasyonları arasındadır. Deniz kaplumbağalarının bulunduğu İztuzu Plajı ve çamur banyosu dalyanları ise gün içinde rahatlayarak tatilin tadına varmak için idealdir. Bu nedenle bölgedeki tatil villaları özellikle huzurlu konumları, eşsiz manzaraları ve kullanıcı deneyimini artıran seçkin nitelikleri ile öne çıkar.

Reklam
Reklam

7. Bodrum

Lüksün sınırlarının olmadığı Bodrum, Ege'nin bir diğer popüler tatil beldesidir. Seçkin kent olanakları ve elit etkinlikleri ile tanınan bölge oldukça renkli bir gece hayatına ev sahipliği yapar. Günün her saati eğlenceli ve dinamik olan Bodrum, aynı zamanda mavi tur tekneleri ve büyüleyici doğası ile bilinir. Ayrıca Bodrum Kalesi, Akvaryum Koyu ve yel değirmenleri gibi hem manzarası hem doğal güzellikleri ile popüler olan röper noktaları barındırır. Haliyle, kendinizi konforun ve şıklığın ellerine teslim etmek isterseniz buradaki premium villa seçeneklerine göz atabilirsiniz.

8. Faralya

Kabak Koyu ve Kelebekler Vadisi arasında yer alan Faralya, harika bir doğaya ve manzaraya sahiptir. Keyifli yürüyüş ve kamp olanakları ile doğa tutkunlarının vazgeçilmez noktalarından olan Faralya, cennetten bir köşe görünümündedir. İçinde tamamen huzur bulacağınız, Ege'nin en güzel manzaralarından bazılarına ev sahipliği yapan ve şehir karmaşasından kaçma şansı sunan mükemmel villaları bu bölgede rahatlıkla bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

9. Ovacık

Fethiye'ye bağlı olan Ovacık, Likya Yolu üzerinde bulunduğundan yerli yabancı turistlerin uğrak yerleri arasındadır. Doğa yürüyüşleri ve maceralı aktiviteler için elverişli olan bölge, sessiz sakin bir yapıya sahiptir. Yıldan yıla talebin arttığı Ovacık, diğer merkezi bölgelere yakınlığı sebebiyle de avantajlıdır. Bu nedende burada yer alan modern villalar, doğa içindeki harika konumları ve rahatlıkları ile ön plandadır.

10. Çalış

Upuzun ve tertemiz plajları ile ünlü olan Çalış, yaz tatilinin tadına doyasıya varmak isteyen birçok kişinin favori lokasyonlarından biridir. Yüzmek ve güneşlenmek için harika olan bölge, rüzgar sörfü gibi su sporlarını denemeye de elverişlidir. Sahil kısmındaki bar, restoran ve dükkanları ile gün içinde keyifli gezi rotaları sunan Çalış, adaların üzerinden gün batımını izlemek isteyenlere de hitap eder. Bungalov tipi konaklamalardan modern villalara kadar pek çok seçeneğin bulunduğu Çalış'ta, benzersiz gün batım manzaları sunan, rahat ve lüks bir konaklama deneyimi edinebilirsiniz.

Reklam
Reklam

11. Hisarönü

Ölüdeniz gece hayatının kalbi olarak görülen Hisarönü, 7/24 canlılığıyla tanınır. En güzel eğlence mekanlarının ve popüler barların bulunduğu bölgede rengarenk bir yaşam mevcuttur. Hem eğlenmek hem dinlenmek isteyen birçok kişinin tercihi olan bu bölgede, farklı zevklere hitap eden villa seçenekleri yer alır. Dolayısıyla rengarenk ve dinamik bir hayatın tam ortasında konaklamak isterseniz, bu seçenekleri incelemek isteyebilirsiniz.

12. Kayaköy

Kayaköy, manzaraya bakan tarihi taş evleri ve sessiz sokakları ile ziyaretçisini kendine hayran bırakan benzersiz bir yerdir. Büyüleyici atmosfere sahip olan bölge, geçmişi 11. yüzyıla kadar uzanan terkedilmiş bir Rum köyündene ev sahipliği yapar. Bu nedenle sıra dışı mimariye sahip evlerde, tarihle iç içe bir tatil deneyimi için harikadır. Keyifli ve sakin bir tatil için aileniz ve sevdiklerinizle birlikte, bölgenin farklı imkanlara sahip villalarını keşfedebilirsiniz.