Hayaller Gerçek Oldu, Constantine Arrow'a Geliyor!

Sevgili Arrow severler, bu bir tatbikat değildir; tekrar ediyoruz, bu bir tatbikat değildir. Constantine dizisi Arrow'da yaşayacak!

Sebeb-i haberimiz, başlıktan da malum olduğu gibi Constantine dizisi. Geçen sezon başında gala yapan ve ne reyting bakımından, ne de eleştirel açıdan kimsenin beklentisini karşılayamayan, buna rağmen kendisine sağlam bir hayran kitlesi edinen John Constantine’in bu versiyonu bir süre daha yaşayacak. Nerede mi? Arrow’da tabii ki!

Şu sıralar Amerikan TV dünyasına dair hemen hemen her şeyin konuşulduğu Television Critics Association’da yapılan bir açıklamayla, Arrow ve Flash’i yayınlayan The CW’nın başkanı Mark Pedowitz, Constantine’in, Matt Ryan’ın performansıyla özel bir bölüm için Arrow’a uğrayacağını doğruladı. Bunun CW’nın sahibi Warner Bros’un NBC’deki dizinin üretim şirketi olarak görev yapması olduğunu belirten Pedowitz, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

“O bir dedektif, bir sihirbaz ve bir iblis avcısı. Kendisi Oliver’a okların yetmediği noktada çok önemli bir destek verecek”.