"Hayallerinle Gez" Projesi Ile Hayallerindeki Ayakkabıya Kavuştular

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri tarafından tasarlanıp üretilen ayakkabılar dar gelirli öğrencilere hediye edildi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri tarafından tasarlanıp üretilen ayakkabılar dar gelirli öğrencilere hediye edildi. Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, GAÜN'de ders olarak okutulan Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında, Naci Topçuoğlu Meslek Yüksek Okulu Ayakkabıcılık Bölümü öğrencileri, "Hayallerinle Gez" adlı proje başlattı. Proje kapsamında, yüksekokulda öğrenim gören 23 öğrenci, Hoşgör İlköğretim Okulu'nda eğitimine devam eden dar gelirli 23 öğrenci ile birlikte, onların hayallerindeki ayakkabı modelini belirledi. GAÜN öğrencileri, imal ettikleri ayakkabıları belirlenen öğrencilere dağıttı. Açıklamada, görüşlerine yer verilen GAÜN Rektör Yardımcısı ve Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cahit Bağcı, GAÜN'ün ilklere imza atan, projeleriyle Türkiye’deki diğer üniversitelere örnek olan bir üniversite olduğunu belirtti. "Hayallerinle Gez" projesiyle öğrencilerin dar gelirli 23 çocuğa hayallerindeki ayakkabıları giymesini sağladığını vurgulayan Bağcı, üniversitenin toplumla bütünleşmesine örnek olan bu tür projelerin devam edeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: