Hayat Bazen Tatlıdır 4. Bölüm Fragmanı

Star TV ekranlarında ilgi ile takip edilen Hayat Bazen Tatlıdır 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Her bölümü ile seyirciyi heyecanlandıran Hayat Bazen Tatlıdır 4. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.Beğeniyle takip ile takip edilen dizinin yeni bölüm fragmanında Hayat Hoca iftiraya uğruyor ve işler sarpa sarıyor. Eğlenceli bir o kadar da heyecanlı olan Hayat Bazen Tatlıdır yeni bölümü için nefesler tutuldu. Hayat Bazen Tatlıdır 4. yeni bölüm ile Pazar akşamı ekranlara gelecek...

Süreç Film / Ali Gündoğdu imzalı, Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan'ın başrolleri paylaştığı Hayat Bazen Tatlıdır'ın senaristliğini Gani Müjde yaparken, yönetmen koltuğuna Hamdi Alkan oturuyor. Hayat Bazen Tatlıdır Pazar akşamları saat 20:00'de Star TV'de!
-HAYAT BAZEN TATLIDIR 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

-
Burak ve Koray'ın Boğazın derinliklerinde biten kavgası hastaneyeDE sonlanır. Koray'ın durumunun iyiliğinin aksine, Burak ve ailesini kötü bir sürpriz beklemektedir. Her şeye kendisinin sebep olduğunu düşünen Gözde, Burak'a destek olmak isterken Sevda'nın şimşeklerini üzerine çeker. Burak'ın hastanede olmasını fırsat bilen Koray ve arkadaşları ise Gedikpaşa Lisesi öğrencilerine meydan okurlar. Öte yandan Hayat'ın Cerrah'tan istediği yardım, ikisinin arasındaki buzları eritebilecek mi?