Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Vali İpek'i Ziyaret Etti

Okullar Hayat Olsun projesine katılmak üzere Bayburt’a gelen Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Şevket Alp,...

Okullar Hayat Olsun projesine katılmak üzere Bayburt’a gelen Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Şevket Alp, Vali Hasan İpek’i ziyaret etti.

Kamu kaynaklarının daha verimli ve etkili bir şekilde kullanılabilmesi, okulların öğrenciler ve yetişkinler için öğrenme merkezleri olarak hizmet vermesi, okulların çocuklar için okul saatleri sonrasında ve yaz aylarında güvenli bir sığınak olması, çocukların zamanlarını okulda geçirmesi, onların şiddetten, kötü alışkanlıklardan korunması ve rehberlik hizmetlerinin daha iyi verildiği alanlar olmasını hedefleyen ve 2011 yılında Türkiye genelinde uygulamaya konulan ‘Okullar Hayat Olsun' projesine katılmak üzere Bayburt’a gelen Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Şevket Alp, beraberinde Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ile birlikte Vali Hasan İpek’i ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, bir süre Vali İpek'le sohbet eden ve proje hakkında bilgi veren Genel Müdür Alp ziyaretlerini tamamlayarak Valilik Makamından ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: