"Hayat devam ediyorsa umut da devam ediyor"

Galatasaray Futbol Şubesi Üyesi Haldun Üstenel, hayatın devam ettiğini ifade ederek, "Hayat devam ediyorsa, umut da devam ediyor" dedi.

Hacettepe maçı için Ankara'ya gidecek olan Galatasaray kafilesinde yer alan Üstünel, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, matematiksel olarak şanslarını kaybetmedikleri sürece, lig sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini kaydederken, Hacettepe'nin de yarınki maçta onur mücadelesi yapacağını ve güzel bir müsabakanın oynanacağını söyledi.

Üstünel, transfer çalışmalarıyla ilgili bir soruyu ise, "Galatasaray'a yakışanı en iyi şekilde yapmaya çalışacağımıza inanıyorum. Transfer konusunda bir şey olursa sizleri bilgilendireceğiz" diye yanıtladı.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in yedikleri yemeğin hatırlatılması üzerine Haldun Üstünel, "Başkanlar gayet dostane yemek yemişler. Geçtiğimiz senelerde biz de yapmıştık. Bu çok speküle edildi, abartıldı. Bu tür yemekleri başka tarafa çekmemek gerekir" diye konuştu.