Hayat Şarkısı 26.Bölüm Fragmanı 18 Ekim Tanıtımı Kanal D

Kanal D Dizisi Hayat Şarkısı 26.Bölüm Fragmanı Yayınlandı 18 Ekim Tanıtımı Hayat Şarkısı 26.Bölüm Özeti Hayat Şarkısı 26.Bölümde Neler Olacak Hayat Şarkısı 26.Bölüm İzle

Hayat Şarkısı 25. Bölüm Özeti

Filiz’in açtığı annelik tespit davası Mehmet’in DNA’sının Filiz’inkiyle karşılaştırılması kararı ile sonuçlanır. Hülya bunu duyunca deliye döner; herkes uykudayken Mehmet’i de alıp evi terk eder. Bu durumdan habersiz uymakta olan Kerim, gece yarısı gelen telefonla aldığı haberle sarsılır.

Başta Süheyla olmak üzere evin kadınları Filiz’in, Mehmet’ten başka bir bebek için Kerim’e dava açtığını zannetmektedir. Kendi aralarında yaptıkları tahminlerden bir sonuca ulaşamaz, hep birlikte Filiz’e gidip detayları öğrenmeye ve diğer bebeği görmeye karar verirler.

Reklam
Reklam

Hayat Şarkısı 24. Bölüm Özeti:

Hülya ile Kerim barışır ve tekrar evlerine dönerler ancak mutluluklarına yeni bir gölge düşer. Filiz, Mehmet’in velayetini almak için savaş başlatmıştır. Öncelikle Mehmet’in annesi olduğunu kanıtlamak için hukuk yoluyla DNA testi talep eder.

Hayat Şarkısı 23. Bölüm Özeti

Hülya sonunda Kerim’in yerini bulmuştur ancak Kerim Hülya’dan hayatından çıkmasını ve geri dönmesini ister. Nurgül, Mehmet’in velayetini alması için dava açmaya Filiz’i ikna eder. Filiz’in velayet davası açabilmesi için önce Mehmet’in annesi olduğunu kanıtlaması gerekmektedir, Filiz Mehmet’in annesi olduğunu kanıtlamaya karar verir. Cevher ailesi hiç olmadığı kadar hırpalanmıştır ve kırgınlıklarla, ayrılıklarla savrulmaktadır. Kerim’in gitmesi Süheyla ile Bayram’ın arasını iyice açmış, öğrendiği sırlar Süheyla’yı Hülya’ya karşı öfkeyle doldurmuştur. Cevher ailesi ateşle imtihan dönemindedir.

Hayat Şarkısı 22. Bölüm Özeti

Hülya, Zeynep ve Cem’in elinden Mahir’in annesi Emine’yi kurtarmayı seçmiştir ve Aylin’in, Cevher Ailesi ile görüşmesini engelleyemez. Eve döndüğünde en büyük korkusu ile yüzleşmek zorunda kalır.

Reklam
Reklam

Kerim, oğulları Mehmet’i de alıp evi terk etmiştir. Ailenin gözünde de küçük düşen Hülya, yıkım içerisinde ablasının evine yerleşir. Cevher ailesi Kerim’i bulmak için tüm kaynaklarını seferber eder, ancak Kerim’in yerini bulmak kolay değildir.