Hayat Şarkısı 32.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Kanal D

Kanal D'nin İzlenme Rekorları Kıran Dizisi Hayat Şarkısı 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı 29 Kasım yeni Bölüm tanıtımında Sürpriz Gelişmeler Hayat Şarkısı 32. Bölüm Fragmanı Özeti Tüyoları Heyecan Dorukta Neler Olacak Gelecek Bölüm Konusu Ayrıntıları Sürpriz

Nilay, Bahar’ı Hülya’ya bırakıp hiçbir açıklama yapmadan kaçar gibi ayrılır. Zeynep ise Ceren’i eve getirdiğinde Bahar’ı da orda görünce kıyametleri koparır.

Öte yandan Cem bir sürpriz yapıp Filiz’le evlenir. Ancak Filiz’e asıl sürprizi Hülya yapacaktır. Bayram’ın odasında bulduğu belgenin Süheyla’nın eline geçmesini sağlayarak Filiz’i hayatının en önemli kararını almaya zorlamaya karar verir.

Artık iki kardeşin geçmişleriyle hesaplaşma zamanı gelmiştir ve Hülya, Melek’in karşısına dikilir.

Melek, Zeynep’in şantajlarına boyun eğer ve Bahar’la daha önceden Kaya’ya bıraktığı mektubunu Hülya’ya götürüp vermelerini söyleyen bir not bırakarak ortadan kaybolur.

Reklam
Reklam

Kaya’nın sakladığı mektubu ele geçirerek iki kardeş arasındaki büyük sırrı öğrenen Mahir, yaklaşmakta olan büyük krizi sezer ve şimdilik Melek’in yapmalarını istediği şeyi ertelemenin daha doğru olacağına karar verir. Ancak Mahir’in bu kararlarından hiç hoşnut kalmayan Nilay, kendi başına harekete geçmeye karar verir.

İşini şansa bırakmamaya karar veren Zeynep, Cem kozunu oynamaya hazırlanırken Hülya da Bayram’ın çekmecesinde bulduğu çok önemli bir belgenin şaşkınlığını yaşamaktadır.

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1545716/640xauto.jpg)

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM YAŞANANLAR:

Nilay ve Melek’in yaptığı açıklamalardan tatmin olmayan Hülya, gerçeği kendi yöntemleriyle araştırmaya karar verir. Yine rahatsızlanan Hülya’yı konağa götürmek zorunda kalan Mahir ise, Cevher sülalesinin geri kalanı ile tanışmak zorunda kalır ve Bayram tarafından ifadesi alınır.

Bu arada Mahir, Melek ve Nilay’ın başını ağrıtmaya devam eden Haluk’u uzaklaştırmak için şeytani bir plan yapar. Hatice ve Zeynep ise, taciz etmek için Melek’in cafesine gittiklerinde hiç beklemedikleri bir manzara ile karşılaşırlar. Zeynep, Hüseyin’i geri alabilmek için Melek ve Hülya’ya son ve kesin darbeyi vurmaya karar verir.

Reklam
Reklam
![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1545717/640xauto.jpg)

Hülya bebek müjdesini, Kerim’e vermek için çok özel hatıralarının olduğu bir mekân seçer. Zeynep ise uzun zamandır Hülya konusunda kafasını kurcalayan şüpheleri çözme yolunda önemli bir ipucu elde etmiş ve bulmacayı çözene kadar da kurcalamaya karar vermiştir.

Öte yandan Hüseyin, Melek ile yeni bir hayat kurma yolunda önemli bir adım atacak ve hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşacaktır. Filiz ise Mahir ile Nurgül’ün tüm uyarılarına karşın Cem ile doludizgin bir aşka sonuna kadar kapılarını açmıştır.

![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1545718/640xauto.jpg)

Bahar’ı, Melek’ten almaya kararlı olan Haluk, en sonunda harekete geçecek ve iki kardeşin geçmişte kalan tüm sırlarının ortaya saçılmasına neden olacaktır. Hülya, en mutlu olacağını sandığı anda korkunç bir şüphenin pençesine düşmek üzeredir.