Hayata Dönüşlerini Pastayla Kutladılar

MERSİN (AA) - Tarsus ilçesinde kalbi duran ve hekimlerin müdahalesiyle hayata döndürülen 2 kadın, yaşama dönüş sevinçlerini pasta keserek kutladı.

MERSİN ile Rahime Kaplan (40), hekimlerin müdahalesiyle sağlıklarına kavuştukları hastanede mucize kurtuluşlarını pasta keserek kutladı. Kıraşı, ritim bozukluğuna bağlı olarak kalbi durunca acil olarak getirildiği hastanede, bir gün solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda kaldı, daha sonra uyandırılıp, kalbine şok veren pil takıldı. Kaplan ise uzun yıllar kalp yetmezliği ve nefes darlığı sorunu nedeniyle getirildiği hastanede tedavi altına alındı. Yaklaşık 100 kez kalbi durduğu ifade edilen Kaplan’ın kalbine 3 odacıklı pil takılarak sağlığına kavuştu. Sağlıklarına savuşan Kıraşı, Kaplan, sevinçlerini doktorlar ve hemşirelerle pasta keserek paylaştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz