"Hayata Okulda Hazırlanıyorum Yaşam Kalitemi Artırıyorum" Projesi

Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Hayata Okulda Hazırlanıyorum Yaşam Kalitemi Artırıyorum" projesi kapsamında 8 ilden 741 öğrenciye "Ulusal Sınav

Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Hayata Okulda Hazırlanıyorum Yaşam Kalitemi Artırıyorum" projesi kapsamında 8 ilden 741 öğrenciye "Ulusal Sınav Uygulaması" deneme sınavı gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Kütahya, Eskişehir, Bursa, Bilecik, Balıkesir, Manisa, Uşak ve Afyonkarahisar'dan seçilen 32 okuldaki 741 6'ıncı sınıf öğrencisine yönelik uluslararası sınavlara hazırlık amacıyla deneme yaptıklarını bildirdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak "Hayata Okulda Hazırlanıyorum Yaşam Kalitemi Artırıyorum" projesi geliştirdiklerini ve bu proje çerçevesinde öğrencilerin uluslararası sınavlara daha planlı çalışmasını sağlama amacı taşıdığını belirten, Esen, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Kütahya ve komşu illerimizde seçilen okullarda uygulanan deneme sınavı aynı anda başlatıldı. Diğer illerdeki sınavların gözetmenliğini de ilimizden giden görevli öğretmenlerimiz gerçekleştirdi. Türkiye'de ilk olarak böyle bir uygulama kentimizde yapıldı. Bu projemiz, Bakanlık yetkililerince ilgi ile takip edilmektedir. Geniş yankı bulan bu proje sayesinde, uluslararası sınavlarla ilgili farkındalık oluşturuldu. Bunun da Kütahya tarafından gerçekleştirilmiş olmasından dolayı mutluluk duymaktayım."

Muhabir: Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz