'Hayattan zevk almıyorum' yazıp intihar etti

AKDENİZ Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi 28 yaşındaki Murat Elbay, evinin iç merdivenlerine kendisini astı.

AKDENİZ Üniversitesi'nde Araştırma Görevlisi 28 yaşındaki Murat Elbay, evinin iç merdivenlerine kendisini asarak yaşamına son verdi. Elbay'ın intiharıyla ilgili bıraktığı notta işinden memnun olmadığını yazdığı belirtildi.

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi Anabilim Dalı'nda Araştırma Görevlisi Murat Elbay, bu sabah Karşıyaka Mahallesi 769 Sokak'taki evinde, çatıya çıkan merdivenlere bağladığı ipe kendini astı. Oğullarının telefonlara yanıt vermemesi üzerine eve giden anne- baba, kapıyı açınca Elbay'ın cesediyle karşılaştı.

Reklam
Reklam

'HAYATTAN ZEVK ALMIYORUM' NOTU
Olay yerinde inceleme yapan Kepez Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Murat Elbay'ın asılı bulunduğu merdivenlere bırakılan not buldu. Notta Elbay'ın, 'Ölümümden kimse sorumlu değildir. En çok babamı üzeceğim için üzgünüm. Hayattan zevk almıyorum. İşyerinde de mutlu değilim. Başarılı olduğumu düşünmüyorum' diye yazdığı belirtildi.

Olay yerindeki incelemenin ardından Murat Elbay'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: