Hayde Efem’e Ayto Morali

Aydın’ın Çakırbeyli köyünde çekimleri devam eden Hayde Efem filminin oyuncularına ve çalışanlarına Aydın Ticaret Odası(AYTO)...

Aydın’ın Çakırbeyli köyünde çekimleri devam eden Hayde Efem filminin oyuncularına ve çalışanlarına Aydın Ticaret Odası(AYTO) tarafından moral yemeği verildi.

Şehir Kebap Salonu’nda gerçekleştirilen yemeğe Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Aydın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, AYTO meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile Hayde Efem filminin oyuncuları katıldı.

‘Süper İncir’ isimli reklam filmiyle yola çıkan Hayde Efem filminin oyuncuları ve çalışanları Aydın’ın meşhur kabak tatlısını tadarak enerji depoladılar.

Reklam
Reklam

Hayde Efem filminin Aydınlı oyuncusu Coşkun Kemer, AYTO’nun verdiği yemekten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, AYTO’ya teşekkür etti.

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu yaptığı konuşmada, Hayde Efem filminin gösterime girdikten sonra büyük patlama yapacağını ifade etti. Aydın incirinin, efesinin ve Tralleis gibi bir çok antik kentin filmde tanıtılacağını belirten Dokuzlu, Hayde Efem filmi ile Aydın’ın lobisini ülke çapında güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız ise, AYTO’nun Hayde Efem filminden desteğini esirgemeyeceklerini dile getirdi.

AKTAKKA: “ AYDIN’IN TANITIMI ÖNEMLİ”

Hayde Efem filminin Aydın’ın tanıtımı için büyük önem arz ettiğini belirten Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ise, “Hayde Efem filmiyle Aydın halk kültürü ile, antik kentlerimiz ve turizm beldelerimiz tanıtılacak. Filme destek veren tüm kuruluşlara teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: