"Haydi Bir Dünya Rekoru Kıralım" Etkinliği

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği'nce (Sivil-Der), "Haydi Bir Dünya Rekoru Kıralım" projesi kapsamında gerçekleştirilen toplu şiir

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği'nce (Sivil-Der), "Haydi Bir Dünya Rekoru Kıralım" projesi kapsamında gerçekleştirilen toplu şiir okuma rekoruna destek veren Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'a plaket takdim edildi.

Sivil-Der Başkanı Muzaffer Bayram ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Bucak'ı makamında ziyaret edip, plaketini verdi.

Bayram, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, rekor çalışması sürecinden kendilerine destek veren Belediye Başkanı Bucak'a ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Bucak ise rekor girişiminde her görüşten insanın bir amaç uğruna toplandığını hatırlatıp, rekor denemesini organize eden dernek yöneticilerine başarılarından dolayı tebrik etti.

Muhabir: Şükrü Dolaş / Yasin Dikme

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: