'Haydi, Bir Dünya Rekoru Kıralım" projesi

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Danışma Meclisi, "Haydi, Bir Dünya Rekoru Kıralım" projesi çerçevesinde bir toplantı

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Danışma Meclisi, "Haydi, Bir Dünya Rekoru Kıralım" projesi çerçevesinde bir toplantı yaptı.

Dernek binasında gerçekleştirilen toplantıda, Eylül ayında yapılması planlanan "aynı anda kitap okuma rekoru" denemesinin tanıtımı için oluşturulan meclisin basın, yayın ve reklam etkinlikleri için üyeler belirlendi.

Dernek Başkanı Muzaffer Bayram, toplantının ardından, meclis toplantısının verimli geçtiğini belirterek, rekor denemesine büyük önem verdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: