"Haydi Gençler Kampa"

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yürütülen "Haydi Gençler Kampa" projesi kapsamında çevre illerden 111 genç Van'a geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yürütülen "Haydi Gençler Kampa" projesi kapsamında çevre illerden 111 genç Van'a geldi.

Ağrı, Bitlis, Muş, Hakkari ile Van'da 16-17 yaş grubundaki 111 genç Gevaş Gençlik ve Doğa Kampı'na geldi.

Bir hafta sürece program kapsamında deniz etkinlikleri, geziler, sportif faaliyetler, el sanatları, tiyatro, müzik etkinlikleri ve geziler düzenlenecek.

İlk olarak Van Kalesi'ni gezerek Edremit Gebze Su Sporları Merkezi'ni ziyaret eden gençler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir ile görüştü.

Reklam
Reklam

Sinir, Eylül ayı ortasında başlayacak yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi düzenlenen bu etkinliklerle öğrencilerin moral depoladıklarını ifade ederek, "Yaz tatili boyunca her hafta farklı yaş gruplarındaki kız ve erkek öğrencileri bu kampta ağırladık. Öğrencilerimiz buradaki etkinliklerle moral depoladılar. Bu etkinlikler aynı zamanda öğrenciler arasında bir kaynaşmaya vesile oldu" dedi.

Etkinliğe katılan öğrencilerden Emrah Aksoy ise, bu geziyle yeni arkadaş çevresi edindiği belirterek, "Bizlerin bu kamp sonunda ailemize ve arkadaşlarımıza anlatabileceğimiz bir anımız oldu" dedi.

Muhabir: Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: