"haydi Kadınlar Kütüphanede Buluşalım" Projesi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından ‘’Haydi kadınlar kütüphanede buluşalım’’ isimli proje başlatıldı.Bandırma...

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından ‘’Haydi kadınlar kütüphanede buluşalım’’ isimli proje başlatıldı.

Bandırma Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından uygulamaya koyulan projede ev hanımlarının ve kadınların ilçedeki halk kütüphanelerinden faydalanmaları hedefleniyor. Kadın Meclisi Başkanı Nesrin Aydoğmuş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, toplum olarak kitap okumanın unutulduğunu belirterek, "Özelikle kadınlarımız günlük hayatın ve renkli faaliyetlerin içinde bilgi dağarcıklarını zenginleştirmeyi ihmal etti. Tarihi bir kütüphane binamız ve salonlarımız olmasına rağmen, bu güzelliklerden biz kadınlar istifade etmiyoruz. Maksadımız bu programla daha çok kadını kütüphane ile buluşturmak olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Aydoğmuş, ayrıca kadın komisyonu tarafından engelli annelerine yönelik olarak hazırlanan "Anneler her engeli aşar" isimli projeyi de hayata geçirmeye hazırlandıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: