“haydi Kızlar Kahvaltıya!”

Sakarya’nın yeni yerleşim bölgesi olan Karaman Mahallesinde bulunan 17 Ağustos İlkokulu ve Ortaokulu, Okul Aile...

Sakarya’nın yeni yerleşim bölgesi olan Karaman Mahallesinde bulunan 17 Ağustos İlkokulu ve Ortaokulu, Okul Aile Birliği Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir kahvaltı ve müzikli eğlence programı düzenledi. “Haydi Kızlar kahvaltıya” sloganı ile düzenlenen etkinliğe 100’ün üzerinde veli katıldı.

17 Ağustos İlkokulu ve Ortaokulu, Okul Aile Birliği tarafından Milkan-Hadika tesislerinde düzenlenen kahvaltı ve eğlence programına çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Dünya Kadınlar Günü’nde öğrencilerin annelerine farklı bir gün yaşatmak isteyen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri “Haydi Kızlar Kahvaltıya” sloganıyla yüzün üzerinde öğrenci velisini bir araya getirerek kısa bir süre de olsa onları günlük yaşamın sıkıntılarından uzaklaştırmayı başardı.

Reklam
Reklam

Program açık büfe kahvaltı ile başladı. Keyifli bir kahvaltının ardından müzik ve eğlence başladı.

Okul Aile Birliği Başkanı Mine Özel programın başlangıcında yaptığı konuşmada; “Dünya Kadınlar Günü nedeniyle sizleri anlamlı bir günde bir araya getirmek, günlük yaşamın sıkıntılarından uzaklaştırmak, gönlünüzce eğlenmenizi sağlamak, kaynaşma ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla bu programı düzenledik. Programın düzenlenmesinde bize büyük kolaylık sağlayan İşletme Sahibi Neşe Öztürk’e, İşletme Müdiresi Sibel Ersöz’e, günün anısına sizlere takdim edilen küçük armağanların hazırlanmasında katkı sağlayan Gülay Akman’a ve bu anı bizimle paylaşan siz gönül dostlarımıza Okul Aile Birliğimiz adına şükranlarımızı sunuyorum ve iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Mehtap Polat da bu tür programların insanların kaynaşmasına ve kurum kültürü oluşmasına katkı sağladığını vurguladı ve yeni etkinlikler düzenleyeceklerinin işaretini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: