"Haydi Ovacık'a Kampı" Sona Erdi

TUNCELİ (AA) - Ovacık Belediyesi tarafından düzenlenen "Haydi Ovacık'a Kampı", Munzur Çayı kıyısında düzenlenen dilek balonu uçurma etkinliğiyle sona erdi.

TUNCELİ - Ovacık Belediyesi tarafından düzenlenen "Haydi Ovacık'a Kampı", Munzur Çayı kıyısında düzenlenen dilek balonu uçurma etkinliğiyle sona erdi. Belediye tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen kamp, 5 gün sürdü. Kampa katılanlara, Ovacık ilçesi ve doğası, tanıtıldı. Kamp süresince doğa gezileri, müzik dinletileri, çevre temizlikleri ve çeşitli sohbetler gerçekleştirildi. Kampın son gününde ise Munzur Çayı kıyısında dilek balonu uçuruldu. Kampı düzenleyenlerden Senem Yerlikaya, "Her şeyden önce ilçemize dışarıdan gelen insanların Ovacık'ın doğa güzelliklerini görmeleri açısından etkin bir çalışma oldu. Belediyemiz her yıl bu organizasyonu düzenlemeye devam edecek ve farklı etkinliklerle, gezilerle bu kamp şekillenecek" dedi. Kampa katılan üniversite öğrencisi Sidar Eren de kampta çok iyi vakit geçirdiğini ve yeni arkadaşlar edindiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: