Hayırsever Aktaş ailesi Nusaybin’e okul yaptıracak

Mardin’in Nusaybin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Aktaş ve kardeşleri, ilçede okul yaptırmak için protokol imzaladı.Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan protokolde İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve Aktaş ailesi adına Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Aktaş hazır bulundu.

Mardin’in Nusaybin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Aktaş ve kardeşleri, ilçede okul yaptırmak için protokol imzaladı.
Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan protokolde İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve Aktaş ailesi adına Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Aktaş hazır bulundu. Yapılan görüşmelerden sonran Sarı ile Aktaş, Nusaybin’e bağlı Gedikhane Mahallesi’nde 4 derslikli okul yaptırmak için protokol imzaladı.
İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, okul yaptıracakları için Aktaş ailesine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz