Hayırsever avukattan öğrencilere jest

Hayırsever Avukat İlhan İmik,Atatürk İlköğretim okulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere bu yılda çeşitli yardımlarda bulundu.

Hayırsever Avukat İlhan İmik, Battalgazi Bahçelievler Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Atatürk İlköğretim okulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli yardımlarda bulundu. Avukat İlhan İmik, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile görüşerek okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere her yıl olduğu gibi bu yılda yardım etmek istediğini belirtti. Av. İlhan İmik tarafından ihtiyaç doğrultusunda 100 öğrenciye gönderilen mont, ayakkabı, çanta ve giysi Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Başkan Gürkan, öğrencilerle teker teker ilgilenerek kısa bir konuşma yaptı. Okulun kurucularının kendi isimlerini taşıması geleneğine karşılık, daha önce “Atatürk” İlköğretim okulu olarak bilinen bu okulu yaptıran, Atatürk İlköğretim Okulu olarak isminin devamını sağlayan, Sayın Av. İlhan İmik ; “Atatürk’ün isminin olduğu yerde bizim ismimiz okunmaz” diyerek örnek bir davranışta bulunmuştur. Hiçbir beklentisi olmadan Allah rızası için müvekkillerinden biriktirdiği, tasarruf ettiği parayla bu okulu yaptıran Av. İlhan İmik Beyefendiye sonsuz teşekkür ediyorum. Ülkemizde bu kişilikte ,bu şahsiyette insan bulmak yok denecek kadar azalmıştır. böyle insanların ülkemizde çoğalmasını diliyorum. Öğrencilerimize eğitim öğretim sürecinde her zaman yanlarında olan ve her sene geleneksel hale getirdikleri bu sosyal desteklerinden dolayı Sayın Av. İlhan İmik’e bir kez daha öğrencilerimiz ve öğretmelerimizin huzurunda sonsuz teşekkür ediyorum“ dedi.

Giysilerin dağıtımında öğrencilerin gözlerindeki mutluluk gözden kaçmadı. Hediyeler karşısında teşekkürlerini dile getiren öğrencilere Başkan Gürkan, “İlhan İmik ve bizlere yapılan yardımların karşısında çok çalışıp iyi konumlara gelerek en büyük teşekkürü etmiş olursunuz” ifadelerinde bulundu. Haber Merkezi

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz