Hayırsever Bayanlardan Kimse Yok Mu Derneği Yararına Kermes

Adana’da üç hayırsever bayan, geliri Kimse Yok Mu Derneği’ne bağışlanmak üzere gıda kermesi açtı. Merkez...

Adana’da üç hayırsever bayan, geliri Kimse Yok Mu Derneği’ne bağışlanmak üzere gıda kermesi açtı.

Merkez Çukurova ilçesi, Barajyolu’ndaki kermesin açılışına katılan Vali Yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ, bu tür faaliyetlerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla yapıldığını hatırlattı. Kermesin amacına uygun bir gelir getirmesini dileyen Karadağ, “İnşallah bu kaynakla fakir aile çocuklarına yeterli yardım fırsatı yakalanır. Kimse Yok Mu Derneği, yurt içi ve dışındaki yardımlarıyla tanınan büyük bir kurumdur. Bu tür küçük çalışmalarda çok büyük destekler sağlıyor. Allah hayırlı etsin.” dedi.

Reklam
Reklam

Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı ise Kimse Yok Mu Derneği yararına düzenlenen kermesin herkese örnek olabilecek güzel bir etkinlik olduğunu söyledi. Vatandaşları bu tür girişimlere katkı sunması gerektiğini ifade eden Subaşı, “Çünkü çok hayırlı, ulvi ve sosyal bir amaca yöneliktir. Her şeyden önemlisi insanlara faydalı olmak çok önemli. Güç durumdaki kişilerin yardımına koşmak; bir nebze de olsa onların maddi ve manevi sorunlarını çözüm bulak, insani bir görevdir. Kermese emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepimiz bu güzel hayırlarda yarışalım.”diye konuştu.

Kimse Yok Mu Derneği’nin çalışmalarını bir fıkra ile anlatan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ise şöyle devam etti: “ Karadeniz’de yollar çok sıkıntılı. Temel uçurumun kenarında gidiyor. Bir gün ayağı kayan Temel, uçurumdan yuvarlanırken ‘kurtaracak kimse yok mu?’ diye bağırır. O sırada gaipten gelen bir ses Temel’e ‘Artık düştün. Dua et, artık cennete gidiyorsun.’ der. Temel, ‘başka kimse yok mu?’ isteğini tekrarlar. Onun için biz ‘başka kimse yok mu?’ demeden hepimiz Kimse Yok Mu Derneği’ne yardımcı olalım. Dünyaya mal olmuş bu sivil toplum kuruluşumuzun daha büyük başarılara imza atması için gayret edelim. Belki bu yapılan küçük bir şey gibi görünebilir. Fakat, burası özverinin güzel bir sembolüdür. Emeği geçenlere takdirlerimi iletiyorum.”

Reklam
Reklam

Kimse Yok Mu Derneği Adana Şube Başkanı Kemal Elibal, Dernek Müdürü Adem Sönmez ve üyelerin hazır bulunduğu programda konuşmaların ardından kermesin açılış kurdelesi kesildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz