Hayırsever Doktor Hayatını Kaybetti

Antalya’da Anadolu Lisesi ve İlk öğretim okulu yaptıran hayırsever Doktor İlhami Tankut 89 yaşında hayatını...

Antalya’da Anadolu Lisesi ve İlk öğretim okulu yaptıran hayırsever Doktor İlhami Tankut 89 yaşında hayatını kaybetti.

Antalya’da 1924 yılında doğan İlhami Tankut, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra doktorluk hayatına kentte devam etti. 1983 yılında emekli olan Dr. İlhami Tankut, Muratpaşa ilçesinde İlk öğretim okulu ile Konyaaltı ilçesinde Anadolu lisesi yaptırdı.

Tankut, bugün öğle saatlerinde kusma ve bilinç kaybı teşhisiyle 112 acil servis ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 89 yaşındaki Tankut’a yaklaşık 20 dakika boyunca müdahale edildi fakat Hastaneye geldiğinde solunumu ve kalp atışı olmayan hayırsever hayatını kaybetti. Tankut’un yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: