Hayırsever Erol Toksöz İçin Mevlit Okutuldu

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu tarafından hayırsever rahmetli Erol Toksöz’ün...

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu tarafından hayırsever rahmetli Erol Toksöz’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle Mevlid-i Şerif okutuldu.

NEÜ’nin gelişmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen, Ürgüp İlçesine Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu ile Uygulama Otelini yaptırarak pek çok öğrencinin okumasına vesile olan rahmetli Erol Toksöz için, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu tarafından Ürgüp Musalla Camisi'nde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Reklam
Reklam

Mevlid-i Şerife NEÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tuncay Bülbül, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Çontu, akademik ve idari personelin yanı sıra Erol Toksöz’ün yaptırdığı okulda okuyan öğrenciler ile Toksöz’ün sevenleri katıldı.

Mevlid-i Şerif'te cemaate irmik helvası ikramında bulunuldu. Aynı ikram Ürgüp Fatih Camii, Ürgüp Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Ürgüp Mehmet Dinler İlköğretim Okulu ve Ürgüp Ali Baran İlköğretim Okulunda da gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: