Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin’den Saray Belediyespor’a Malzeme Yardımı

Yozgat Amatör Küme Süper Birinci Futbol Ligi’nde mücadele veren Saray Belediyespor’a hayırsever işadamı Bilal Şahin...

Yozgat Amatör Küme Süper Birinci Futbol Ligi’nde mücadele veren Saray Belediyespor’a hayırsever işadamı Bilal Şahin malzeme yardımında bulundu.

Yozgat’ta son dönemlerde önemli hizmetlere imza atan hayırsever iş adamı Bilal Şahin, Amatör kümede mücadele veren Saray Belediyespora destek sağladı. Hayırsever işadamı Şahin, Saray Belediyespor takımına eşofman, forma, krampon, futbol topu, bere ve kaşkol ihtiyacını karşıladı. Saray Belediyespor Kulüp Başkanı Kamil Kılıçaslan, Hayırsever İş Adamımı Bilal Şahin’e, takımlarına yapmış olduğu katılardan dolayı teşekkür etti. Kılıçarslan “İşadamımız Bilal bey takımımızda eksikliği hissedilen malzemeleri alarak bize hediye etti. Bundan sonraki maçlarımızda iş adamımızın tarafından yaptırılan formları giyerek çıkacağız. Bu tür katkılar bizim gibi maddi imkanı olmayan takımlar açısından çok önemlidir, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Saray Belediyespor Takım Kaptanı Abdurrahman Doğan ise “Bütün takım arkadaşlarım adına Bilal Şahin bey’e teşekkür ediyoruz. Yaklaşan kış öncesi Bilal Şahin Bey tarafından takımımıza yapılan malzeme yardımı ile önemli bir eksikliğimizi gidermiş oldu. Takımımız adına kendilerine minnet ve şükran borçluyuz hayırsever iş adamımızın destekleri bize çok büyük moral sağladı.” şeklinde konuştu.

Saraysporlu futbolcular İş Adamı Bilal Şahin'i ziyaret ederek, kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: