Hayırsever iş adamı okul yaptıracak

Rize'de hayırsever işadamınca anaokulu ve kültür merkezi yapımına ilişkin protokol imzalandı.

RİZE (A.A) - Hayırsever işadamı Turgut Kıran tarafından Derepazarı ilçesine anaokulu ve kültür merkezi yapımına ilişkin protokolün imzalanması amacıyla Rize Valiliğinde tören düzenlendi.

Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu, burada yaptığı açıklamada, işadamı Turgut Kıran'ın ticareti Rize dışında yapmasına rağmen doğduğu toprakları unutmadığını vurgulayarak, ''Eğitimin her alanında ihtiyaç duyulan tesisleri yapmaktan hiçbir zaman kaçınmamıştır. Bundan da büyük haz duymaktadır. Yüksek öğrenimde Rize Üniversitesine kazandırdığı eserler Derepazarı ilçemize ayrı güç ve güzellik kazandırmıştır. Kendisini kutluyorum'' dedi.

Reklam
Reklam

Kıran da, anaokulu ve kültür merkezini 4 ayda tamamlayıp gelecek eğitim öğretim yılında teslim etmeyi hedeflediğini ifade ederek, ''Memleketime vefa borcumu ödemek için bana bu fırsatı veren başta Rize Valisine ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum. Ne mutlu ki bu eserler sayesinde arkamızdan bizleri hayırla anacak gelecek nesiller kazanacağım'' diye konuştu.

Törende daha sonra okulun yapılmasına ilişkin protokol Vali Hacımüftüoğlu ve işadamı Kıran arasında imzalandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz