Hayırsever İş Adamı Osmaniye’de Okul Yaptıracak

Osmaniye Ahmet Yesevi Mahallesi’ne yapılacak olan 24 derslikli İlköğretim Okulu’nun protokolü, Vali Celalettin Cerrah ile...

Osmaniye Ahmet Yesevi Mahallesi’ne yapılacak olan 24 derslikli İlköğretim Okulu’nun protokolü, Vali Celalettin Cerrah ile hayırsever iş adamı Fadıl Bulut arasında imzalandı.

Protokol imzası öncesinde konuşan Vali Cerrah, işadamı Fadıl Bulut’un Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’ne gazbeton fabrikası kuracağını ifade ederek, “Hayırsever iş adamımız Fadıl Bey, hem Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırım yapacaklar, hem de eğitim kampanyamıza destek olarak ilimize 24 derslikli bir okul yaptıracaklar. Yapılacak olan okul, ilimizin en çok okul ihtiyacı bulunan mahallelerinden biri olan Ahmet Yesevi mahallesine yapılacak. 24 derslikli olacak olan okulumuzda 720 öğrencimiz eğitim görecek. Okul bittiğinde, okulun adını hayırseverlerimiz kendileri verecekler. Okulumuzun temelini en kısa sürede atacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Cerrah, sözlerinin sonunda hayırsever İşadamı Fadıl Bulut ve OSB Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Bu çok önemli bir hayır işidir. Ramazan ayını idrak ettiğimiz bugünde, yaptığınız hayrı Allah kabul etsin. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Okulumuz Osmaniye’mize ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Hayırsever İşadamı Fadıl Bulut ise Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde gazbeton fabrikası kurmayı planladıklarını belirterek, "Bu sektör, Türkiye’nin gelecekte ihtiyacı olan bir sektördür. Yapacağımız bu yatırımın yanı sıra Sayın Valimizin de desteği ile Osmaniye’ye 24 derslikli bir okul yaptırma kararı aldık. İşletmemiz devreye girdikten sonra ikinci bir okul yaptıracağımızın sözünü de buradan vermek istiyoruz. Başta Sayın Valimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Celalettin Cerrah ile iş adamı Fadıl Bulut arasında Osmaniye’ye yapılacak olan 24 derslikli ilköğretim okulunun protokolü imzalandı.

Rahime Hatun Toplantı Salonunda yapılan protokol imza törenine Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Turgut Çalışkan, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri Arif Taşkaya, Hacı Okçu ve Bulut Tekstil Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: