Hayırsever Iş Adamına Öğrencilerden Özel Anneler Günü Jesti

Antalya’nın Korkuteli ilçesine kız öğrenci yurdu yaptıran hayırsever İrfan Önal'ın annesi Meryem Önal ilçede 'yılın...

Antalya’nın Korkuteli ilçesine kız öğrenci yurdu yaptıran hayırsever İrfan Önal'ın annesi Meryem Önal ilçede 'yılın annesi' seçildi.

Meryem Önal, oğlunun yaptırdığı yurdun öğrencileri tarafından 'yılın annesi' seçilmesi nedeniyle duygulandığını belirterek, " Oğlumla eğitime verdiği destek nedeniyle gurur duyuyorum. Burada gurbetten gelen çok sayıda öğrenci kalıyor. Onların anne hasretini bir nebze olsun hafifletmeye çalıştım. Burada kalan öğrencilerde inşallah ileri de anne olduklarında benim duygularımı daha iyi anlayacaklar." dedi.

Reklam
Reklam

Korkuteli Özel Meryem Önal Kız Öğrenci Yurdu tarafından düzenlenen programa katılan Korkuteli Belediye başkanın eşi Gülistan Gökçe'de Meryem Önal'a hediye ve çiçek takdim etti.

İrfan Önal, annesine öğrencilerin yaptığı jestin kendisini mutlu ettiğini belirterek, " Eğitime verdiğim desteğe annem hep ön ayak oldu." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: