Hayırsever Iş Adamından Eğitime Destek

Hayırsever iş adamı Necmettin Apaydın, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı Özel Mahir Sevim Özduman İlk ve Ortaokulu'na 8'er adet akıllı tahta

Hayırsever iş adamı Necmettin Apaydın, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı Özel Mahir Sevim Özduman İlk ve Ortaokulu'na 8'er adet akıllı tahta ve bilgisayar bağışladı.

CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Özel Mahir Sevim Özduman Okulu'nda düzenlenen törende, Apaydın'a teşekkür etti. Bu davranışın bütün hayırseverlere örnek olmasını dileyen Kocacık, bu sayede okuldaki başarıların artacağını belirtti.

Yapılan bağışlarla öğrencilerin motivasyonlarının arttığını da dile getiren Kocacık, "Öğrencilerimiz başarıyı artırarak, bağış yapanları mahcup etmeyeceklerdir" dedi.

Reklam
Reklam

Apaydın ise öğrencilere derslerine çok sıkı çalışmalarını ve güzel meslekler seçmelerini tavsiye etti.

CÜ Vakfı Genel Sekreteri Ertan Buyruk da herkesin üzerine düşen görevi yerine getirdiği sürece okullardaki başarının artacağını vurguladı.

Konuşmaların ardından Kocacık, Apaydın'a plaket verdi.

Muhabir: Merve Topuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz