Hayırsever iş adamından Of'a kız yurdu sözü

Oflu işadamı Cemal Yeşilyurt'u Samsun’da ziyaret eden Of Kaymakamı Tuncay Sonel ve Of Belediye Başkanı...

Oflu işadamı Cemal Yeşilyurt'u Samsun’da ziyaret eden Of Kaymakamı Tuncay Sonel ve Of Belediye Başkanı Murat Saral, ilçeye yüz kişilik kız öğrenci yurdu yapımı için söz aldı.

Babaları adına Of’ta 24 derslikli bir lise yaptırdıklarını belirten hayırsever iş adamı Cemal Yeşilyurt, “Babamızın adını verdiğimiz okulun yapımına başladıktan sonra rahmetli annemin üzüldüğünü hissettim. Bizi yetiştiren annemizin bugünlere gelmemizde çok emeği vardır. Fedakarlıklarını unutmamız mümkün değil. Sayın Kaymakamımızın da teklifi ile annemin adına yakışacak bir kız öğrenci yurdu yapmanın güzel olacağını düşündüm. Lise inşaatımızın kısa sürede tamamlanmasının ardından kız öğrenci yurdunun yapımına hemen başlayacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Of’ta güzel bir çalışma ekibinin olduğunu belirten Yeşilyurt, “Her ne kadar Samsun’da yaşıyorsak da memleketimizi de takip ediyoruz. Of’ta güzel bir çalışma ekibi var. Böyle çalışkan bir ekibe bizlerin de destek olması gerekir. Ofumuzun daha güzel ve kaliteli bir şehir olması için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Hayırsever iş adamı Cemal Yeşilyurt ve ailesine teşekkür eden Of Kaymakamı Tuncay Sonel, “Cemal Amcamızdan Allah razı olsun. Onun gibi eli öpülesi ve baş tacı değerlerimiz olduğu sürece bizlerin de çalışma azmi artıyor. Yeşilyurt ailesi Of’a güzel bir okul kazandırıyor. Şimdi de yüz kişilik Kız Öğrenci yurdu sözü verdiler. Allah onlara bol kazançlar nasip etsin” diye konuştu.

Belediye Başkanı Murat Saral da Cemal Yeşilyurt'a, verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral ve Of Devlet Hastanesi Başhekimi İdris Kurtuluş, günün anısına Cemal Yeşilyurt’a bir plaket takdim ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz