Hayırsever Iş Adamından Spora Ve Sporcuya Destek

İş adamı Saffet Arslan, Şehit Jandarma Komanda Er Hacı Aydıncı İlköğretim Okulu'nda daha önce yaptırdığı spor salonunu yenileyerek, sporcu öğrencilere

İş adamı Saffet Arslan, Şehit Jandarma Komanda Er Hacı Aydıncı İlköğretim Okulu'nda daha önce yaptırdığı spor salonunu yenileyerek, sporcu öğrencilere eşofman takımı hediye etti.

Arslan, kendi adını taşıyan salonun yenilenen soyunma odaları, yer döşemeleri ve lavabolarını inceleyerek, Kayseri Elektrik Spor'un boks antrenörü Faruk Hasetçi gözetiminde çalışan 40 öğrencinin antrenmanını izledi.

Öğrencilere eşofman takımı hediye eden Arslan, "Sporcu çocuklarımızın ihtiyaçlarıyla yakından ilgileniyoruz. Bizim maksadımız çocuklarımızı sokaktan çekerek, spor yapmalarını sağlamak. Salonun yenilenmesini bu yüzden önemsiyorum. Burada eğitim alan çocuklarımız ne kadar başarılı olursa bizler de o kadar mutlu oluyoruz. Spor ahlakıyla yetişen çocuklar, vatana millete hayırlı evlatlar olurlar" dedi.

Reklam
Reklam

Arslan, antrenör Faruk Hasetçi'ye çalışmalarında başarı dileyerek, yeni Gülsüm Tatar'lar yetiştirmesi temennisinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: