Hayırsever İşadamından Atabey’e Okul

Isparta valiliğinde Atabey ilçesine hayırsever işadamı Mehmet Yıldızlı tarafından yaptırılacak olan imam-hatip lisesi’ne 8 derslik...

Isparta valiliğinde Atabey ilçesine hayırsever işadamı Mehmet Yıldızlı tarafından yaptırılacak olan imam-hatip lisesi’ne 8 derslik ek bina protokolü imzalandı.

Hayırsever işadamı Mehmet Yıldızlı, Isparta’nın Atabey ilçesindeki İmam-Hatip lisesi’ne 8 derslikli ek bina yaptıracak. Okul protokolü, vali Memduh Oğuz, Atabey kaymakamı Sedat İnci ve hayırsever işadamı Mehmet Yıldızı’nın katılımıyla imzalandı.

Hayırsever Mehmet Yıldızlının çok eski dostu olduğunu ifade eden Vali Memduh Oğuz; “Mehmet Bey benim Burdur Valiliği sırasında yaklaşık 24-25 yıl önce ailece görüştüğüm, çok değer verdiğim bir arkadaşımız. İnsanlar yardımsever ve hayırsever olunca nereye giderlerse gitsinler o özelliklerini devam ettiriyorlar. Burdur’da da gerçekten çok hayırlı işler yaptı, kendisi aynı zamanda sosyal olaylarda ve muhtaçlara hayır işlerinde hep vilayetin yanında oldu” dedi.

Reklam
Reklam

Hayırsever İşadamı Mehmet Yıldızlı; “Ben öncelikle Sayın Valime ve değerli kaymakamıma Atabey’e okul yaptırmamda vermiş oldukları destek nedeniyle şahsım adına ve Atabeyli hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Burdur’da tekrarını nasip etti, inşallah burada da tekrarlarını nasip etsin diye Allahıma dua ediyorum. Bu niyetle olan hayırseverlere de Allah bir an önce nasip etsin diyorum. Atabey’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: