Hayırsever Işadamından Bağlarbaşı’na Kız Meslek Lisesi

Bursa’da İnallar ailesi tarafından, Osmangazi ilçesinin en büyük mahallelerinden Bağlarbaşı’na 24 derslikli kız meslek lisesi...

Bursa’da İnallar ailesi tarafından, Osmangazi ilçesinin en büyük mahallelerinden Bağlarbaşı’na 24 derslikli kız meslek lisesi yapılacak.

İnallar Otomotiv ve İnallar Sigorta AŞ tarafından yaptırılacak Kız Meslek Lisesi’nin protokolü Bursa Valiliği’nde imzalandı. Hayırsever işadamı Tuncay İnal’a teşekkür eden Vali Şahabettin Harput, bir ülkenin geleceğinin nitelikli ve çalışkan gençlerle sağlanabileceğini dile getirdi. Böyle bir nesli yetiştiren ülkelerin geleceğinin kurtulacağına dikkat çeken Vali Harput, okul yapmanın bu anlamda çok önemli olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Bursa’da 30 kişilik sınıflı okul hedefi için yoğun şekilde çalıştıklarını belirten Vali Harput, hayırseverlerin katkılarının üst seviyede olduğunun altını çizdi. Harput, Bağlarbaşı Mahallesi'ne yapılacak kız lisesinin 2,5 milyon TL’lik kaba inşaatını İnallar’ın yapacağını, kalanını ise kendilerinin tamamlayacağını sözlerine ekledi.

İşadamı Tuncay İnal ise hayırlı bir iş yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. En iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğuna dikkat çeken İnal, hayırlı olmasını diledi.

Vali Şahabettin Harput ile Turgut İnal arasında imzalanan okul protokolünde, Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici ile Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Hüseyin Gümüşsoy da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: