Hayırsever Işadamından Memleketine Ambulans Yardımı

Ağrı’ nın Doğubayazıt ilçesinde hayırsever işadamı İlhan Turan tarafından Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi...

Ağrı’ nın Doğubayazıt ilçesinde hayırsever işadamı İlhan Turan tarafından Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi tam donanımlı bir ambulans hibe edildi.

2006 yılında da Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne bir ambulans hibe eden hayırsever İşadamı İlhan Turan, bu kez 170 bin lira değerindeki tam donamlı bir ambulans bağışladı. Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi'nde yapılan programda İlçe Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, "Hayırsever işadamımız tarafından yapılan ambulans yardımı, ilçemizin elzem olan sıkıntılarından biri olan, hastanemizdeki ambulans eksikliğini büyük ölçüde rahatlatmış oldu. Nitekim en son beş vatandaşımızın hayatını kaybettiği kazada ambulans eksikliliğinden dolayı büyük sıkıntı yaşamıştık. Yapılan hayırlı yardımdan dolayı kıymetli işadamımız İlhan Turan’a teşekkür eder, yapılan yardımın bütün işadamlarımıza örnek olmasını dilerim." dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan tören sonunda Kaymakam Hüseyin Yılmaz, İşadamı Yılmaz Turan’ a plaket takdim ederek, teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: